Stageplaatsen bij Element Materials Technology

Zoek jij een uitdagende stageplaats bij een internationale, technische organisatie? Wij bieden studenten in de richting van Werktuigbouwkunde of Materiaalkunde regelmatig de kans om praktijkervaring op te doen middels een stage of (afstudeer-)project.

Element Materials Technology

Element Materials Technology is een groep van onafhankelijke, geaccrediteerde testlaboratoria in Europa en de Verenigde Staten. Ons team van meer dan 1700 wetenschappers, ingenieurs en technici is gespecialiseerd in Product Kwalificatie Testen, Materiaalonderzoek en Materiaal Testen. Onze 6 vestigingen in Nederland richten zich met name op de olie & gas industrie.

Leerbedrijf

Element Materials Technology is een erkend leerbedrijf. We laten je dan ook graag zien hoe leuk het werken in onze industrie kan zijn. Wij voeren o.a. beproevingen uit op diverse materialen, verrichten schade- en materiaalonderzoeken doen product kwalificaties. In overleg met jou word je programma vastgesteld en naast algemene zaken kijken we natuurlijk ook naar waar je je specifiek op wilt richten.

Ben jij

  • een enthousiaste en gemotiveerde derde-/ vierdejaars MBO/HBO student in de richting Werktuigbouwkunde, Materiaalkunde of een vergelijkbare richting?
  • iemand die graag zijn handen uit de mouwen steekt een proactieve werkhouding heeft?
  • ·op zoek naar een stage waarin je niet alleen veel leert maar ook meewerkt?

Reageer dan snel en stuur ons je motivatie en CV.

Vragen

Voor meer informatie en het opsturen van je CV kan je terecht bij Cecylle Harmsen, HR Manager, via email: cecylle.harmsen@element.com.

Wil je weten wat we allemaal doen en waar we precies zitten? Kijk dan op www.element.com